Herplaatsers

Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende individuele aandacht. Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser.


Greyland Yumi

01 juni 2018

Yumi - net als haar broer Yoko - kwam bij ons uit Polen. 

Recent heeft ze haar nestje gehad en na keizersnede is zij gesteriliseerd. 

Yumi is een lieve, aanhankelijke poes, blijft altijd bij ons in de buurt. Een heel gezellig huisgenoot om te hebben.

Als de kittens iets ouder zijn en niet meer afhankelijk van de moeder mag Yumi verhuizen. Het zou mooi zijn als ze met een van haar kittens samen zou vertrekken. 


Glamourrus Alyona

5-5-2016

Alyona is onze oogappel, het voorbeeld van een perfecte kat, onze beauty queen en de waanzinnige pacemaker van de Cattery. 

Zij is de liefste, de slimste, de meest trouwe poes waar wij heel erg aan gehecht zijn. Alyona verdient het allerbeste van de wereld en alle liefde en aandacht die er bestaat. Omdat wij een Cattery zijn en meerdere katten hebben merken wij dat Alyona haar aandacht mist. Daarom zoeken wij voor haar een rustig huis waar zij niets tekort gaat komen.

Voor deze dame gaan wij heel zorgvuldig met de selectie van de potentiële eigenaren. Mocht u interesse hebben, stuur aub een bericht met uw introductie of bel met ons.