Af en toe hebben wij jonge herplaatsers in onze cattery. Dat zijn poesjes of katertjes in de leeftijd van rond 3 jaar die wij graag een goed leven willen bieden met voldoende individuele aandacht. Hoewel wij ontzettend goed voor onze dieren zijn, worden de fokdieren enigszins beperkt. Om deze beperkingen te compenseren willen wij ze op een relatief jonge leeftijd de mogelijkheid bieden om van volledige aandacht, zorg en liefde te genieten in de nieuwe huizen. Houdt aub onze website in de gaten als u interesse hebt in een jong volwassene herplaatser.


GlamourRus Ziva 

14-05-2022

Ziva is lieve makkelijke poes, heel rustig en aanhankelijk.

Ziva kreeg bij ons 1 nestje dat ze nu aan het uitzwaaien is en mag daarna zelf een gelukkig huisdier worden.

Ziva vertrekt met 

- de geldige vaccinaties
- FIFe stamboom
- EU dierenpaspoort
- recente gezondheidsverklaring
- voer dat ze gewend is om te krijgen
- gechipt
- gesteriliseerd

Uitsluitend berichten met de introductie worden beantwoord.


GlamourRus Silver Dream

29-12-2021

Silver Gream is een prachtige jonge dame met een heel deftig karakter. Haar respect moet je verdienen, ze laat niet zomaar in haar leven toe. Maar eenmaal haar ingepakt is ze heel trouw, lief en zorgzaam.

Silver Dream heeft samen met Ziva haar eerste en enige nest bij ons grootgebracht, en nu willen wij haar ook een verwend leven als geliefd huisdier bieden. Silver Dream is makkelijk in omgang en is heel slim. Nog steeds heel speels en ondernemend.

Silver Dream en Ziva zijn aan elkaar gewend en bij voorkeur willen wij ze niet uit elkaar halen. Wij zouden het erg op prijs stellen als ze naar een gezin samen kunnen gaan. Uiteraard vertrekt ze met geldige vaccinaties, gesteriliseerd, gechipt, met gezondheidsverklaring, EU dierenpaspoort en MUNDIKAT (FIFe) stamboom.