Kittens

Van tijd tot tijd hebben wij kittens. Op het moment dat er nestjes beschikbaar is plaatsen wij de informatie op onze site. Wilt u in aanmerking laten komen van onze kittens, mails ons met de introductie zodat wij weten waar onze kittens terecht gaan komen.

Lief en speels nestje 25-06-2021

ouders Swaldiphary Romeo en GlamourRus Venera

Dit schattige nestje van 5 kittens bestaat uit 3 poesjes en 2 katertjes. Een poesje blijft in onze Cattery, twee poesjes en twee katertjes mogen na herstel van sterilisatie vertrekken naar de nieuwe baasjes.

Voor dit nestje zijn wij op zoek naar rustig huishouden, bij voorkeur zonder kleine kinderen (zijn ze niet gewend). Kittens zijn heel erg aan elkaar gehecht, ze slapen alle 5 bij elkaar, eten en spelen samen. Daarom willen wij ze graag per twee plaatsen zodat ze niet helemaal eenzaam voelen in hun nieuwe huizen. Het is een speels maar bescheiden nestje, ze houden van rust en regelmaat. Hier krijgen ze twee keer per dag natvoer (vers vlees) en onbeperkt meerdere soorten  brokken. 

De kittens zijn al 2x zijn gevaccineerd, gechipt, meerdere keren ontwormd, worden de komende dagen gesteriliseerd en kunnen na hun herstel vertrekken naar de nieuwe eigenaren. Uiteraard zijn ze in het bezit van prachtige stambomen.